Esthetiek Tineke

Ons verhaal

Uw zenmomentje

Welkom in het gezellige Zen Cocoon bij Esthetiek Tineke.

Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste ben je bij mij in Borsbeke aan het juiste adres voor alle soorten verzorgingen en verwenmomenten. Hier heb je nog echt een moment voor jezelf.

Ik streef ernaar dat je volledig kan ontspannen en genieten van zorg en aandacht die jij verdient. Breng jouw innerlijke schoonheid in harmonie met jouw uiterlijke verschijning.

100% natuurlijke producten. Puur genieten en resultaat gericht.

Mijn missie is simpel jouw huid terug doen stralen zodat jij het salon verlaat met een mooie huid en meer zelfvertrouwen. Bij Esthetiek Tineke gaat het niet alleen om het geven van behandelingen maar ik help je graag om het vinden van die unieke verbinding tussen wie je van binnen bent en hoe je er van buiten uitziet.

Mijn visie is alle klanten zich echt op hun gemak moeten voelen tijdens een behandeling. Daarom neem ik voldoende  tijd voor je behandeling (en). Ik volg regelmatig cursussen om de nieuwste trends en laatste nieuwigheden bij te houden zodat ik nog meer kwaliteit kan aanbieden.

Huidverbetering met kwalitatieve producten in combinatie met een rustgevend moment dat is waar Esthetiek Tineke voor staat.

Hierbij gaan zorg - harmonie - en schoonheid hand in hand samen.